Mogelijkheden

LD Meubelen heeft vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk, kleuren en het aantal af te nemen onderstellen. Onze topprioriteit is om onze klanten kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden geheel naar klantwens. Bent u op zoek naar bijzondere modellen? LD Meubelen kan samen met u uw wens op gebied van tafelonderstellen realiseren. Bovendien is er vaak meer mogelijk dan u denkt!

Metalen tafelonderstel grijs belgie

Zo zijn ook wijzigingen in de profielsterktes en afmetingen in overleg mogelijk. Onderstaand onderstel zou bijvoorbeeld met een andere hoogte en/of breedte gemaakt worden, speciaal voor u!

 

Metalen tafelonderstel gewalst staal

 

Ook kunnen de metalen tafelonderstellen naar wens en tegen meerprijs in elke RAL-kleur gepoedercoat worden. Zie bijvoorbeeld het onderstaande onderstel in wit gepoedercoat.

Metalen tafelonderstel wit gepoedercoat

LD Meubelen is uw groothandel, bij ons is het mogelijk om grotere aantallen af te nemen. Daarnaast kunnen wij de onderstellen ook bij u aan de deur afleveren. Wij leveren in Nederland, Duitsland en België. U kunt de onderstellen ook in overleg bij ons ophalen.

Metalen tafelonderstel zwart gepoedercoat

Neemt u een kijkje in ons fotoalbum voor bijzondere modellen, of kijkt u eens tussen de producten van LD Meubelen. Wij hebben ruime mogelijkheden met betrekking tot maatwerk, kleuren, en het aantal af te nemen onderstellen. Heeft u interesse in onze producten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op!